Lego Star Wars The Force Awakens

Kép a Lego Star Wars The Force Awakens termékhez

6.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. június 28.

Platform: PS4

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS3, XBOX 360, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. január 29., kedd

A(z) Lego Star Wars The Force Awakens leírása

Újabb Lego-játék részeként ismerhetjük meg a legendás Csillagok Háborúja-univerzum legutóbbi eseményeit, a Lego Star Wars The Force Awakens keretein belül ugyanis az utolsó nagy mozifilmben, avagy Az ébredő Erőben látott jeleneteket élhetjük át újra.

Persze senki se higgye azt, hogy a Lego Star Wars The Force Awakens-től csak egy unalmas feldolgozásra futotta, a fejlesztők ugyanis a Lego-sorozat hagyományait követve ismét páratlan humorral vértezték fel az ismert kalandokat, aminek hála a hasunkat foghatjuk majd a nevetéstől a nagy izgalmak közepette.

A Lego Star Wars The Force Awakens mindemellett a játékmenet szempontjából is visszatér gyökereihez, ezáltal a kis Lego-figurák irányításával hatalmasakat kalandozhatunk, harcolhatunk, ügyességi feladványokat oldhatunk meg, mindemellett pedig természetesen építhetünk és rombolhatunk is.

A játékban ráadásul visszatér a Star Wars univerzum, illetve a címadó mozifilm összes ismert karaktere is, akik egytől-egyig sajátos képességekkel rendelkeznek majd, amit maximálisan kihasználhatunk a pályákon egyedül, vagy a kooperatív módban akár egy ismerősünk társaságában.

Legfrissebb hírek a(z) Lego Star Wars The Force Awakens játékkal kapcsolatban