Lego Movie Videogame

Kép a Lego Movie Videogame termékhez

2.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. november 02.

Platform: PC

Kiadó: Cenega

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS3, PS4, XBOX 360

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. február 27., kedd

A(z) Lego Movie Videogame leírása

A Lego Movie Videogame a népszerű Lego játék-sorozat első olyan epizódja, amelyben nem egy ismert filmes franchise karaktereinek bőrébe bújhatunk bele, hanem a Lego Movie sajátos történetét élhetjük át benne újra Emmet oldalán, aki első blikkre a világ legunalmasabb fickója.

Ahogyan azonban minden izgalmas történetben lenni szokott, Emmet egy napon egy csúnya félreértésbe keveredik, és egy a világ megmentésére készülő csoport úgy hiszi, hogy ő lesz a Kiválasztott, aki segíthet megakadályozni Lord Biznisz ördögi tervét.

Emmetnek nincs választása, így belecsap a nagy küldetésbe, a Lego Movie Videogame keretein belül pedig szabadon bejárhatunk vele egy óriási Lego-világot annak érdekében, hogy felkutassuk a gazfickókat, majd hatalmas harcok árán békét és nyugalmat hozzunk az építőkockák univerzumába.

Akárcsak a sorozat korábbi epizódjaiban, a Lego Movie Videogame keretein belül sem csak vad akciók várnak majd ránk, hanem sok-sok akadály és fejtörő, rengeteg gyűjtögetés, építés és rombolás, valamint természetesen móka és kacagás, amit a kooperatív módnak hála egy barátunkkal is megoszthatunk majd.

Legfrissebb hírek a(z) Lego Movie Videogame játékkal kapcsolatban