Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Lego Jurassic World

Kép a Lego Jurassic World termékhez

5.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. november 02.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS3, PS4, XBOX 360

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 20., kedd

A(z) Lego Jurassic World leírása

A Lego Jurassic World egy rendkívül átfogó és epikus történetet mesél el nekünk a népszerű Jurassic Park-sorozathoz kapcsolódóan, hiszen ez a gyűjteményes videojáték sajátos formában dolgozza fel nekünk az eddig megjelent négy film, avagy a Jurassic Park 1-2-3 és a Jurassic World jól ismert cselekményeit.

A Traveller's Tales ugyanis újra a fejére ejtette a játékot, ezáltal mind a négy ismert történetet egy kicsit kiszínezve és kifigurázva, rengeteg humor és poén társaságában, családbarát formában élhetjük át, így akkor is nagyokat kacaghatunk, ha éppen vérszomjas dinoszauruszok elől menekülünk.

A Lego Jurassic World ezen felül maximálisan követi a játékmenet terén is a korábbi részek által kikövezett útvonalat, ezáltal a szabadon bejárható, nagyobbacska pályákon szaladgálhatunk, ügyeskedhetünk, gyűjtögethetünk, rombolhatunk, építhetünk, feladványokat oldhatunk meg, de néha még harcolhatunk is, ha a szükség úgy kívánja.

A Lego Jurassic World felvonultatja a négy mozifilm összes ismert helyszínét és szereplőjét, akiket egytől-egyig irányításunk alá vehetünk, sőt mi több, akár még néhány dínó bőrébe is belebújhatunk, miközben a kalandokat a kooperatív módban egy barátunkkal egyaránt átélhetjük.

Legfrissebb hírek a(z) Lego Jurassic World játékkal kapcsolatban