Lego Harry Potter Collection

Kép a Lego Harry Potter Collection termékhez

6.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. október 21.

Platform: PS4

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. január 29., kedd

A(z) Lego Harry Potter Collection leírása

A Lego Harry Potter Collection tartalmazza az összes Lego Harry Potter játékot, valamint két speciális DLC-t is.

Karaktercsomag DLC - 10 karaktert ad a játékhoz:

Helga Hufflepuff, Lockhart (Straightjacket), Luna (Lion Head), Peeves, Hermione (Pink Dress), Ron Weasley (Ghoul), Rowena Ravenclaw és Salazar Slytherin.

Varázslatcsomag DLC - 5 varázslatot ad a játékhoz:

Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors és Tentaclifors

Lego Harry Potter 1-4

A Lego Harry Potter 1-4 jóvoltából most egy egészen sajátos formában ismerheted meg a világ legismertebb varázslótanoncának Roxfortban eltöltött első négy évét, hiszen a kis Harry Potter kalandjai végre legósított formában is elérhetők.

A Lego Harry Potter 1-4 ennek megfelelően az első négy könyv, illetve mozifilm eseményeire épül fel, aminek köszönhetően Harry Potter, Ronald Weasley, Hermione Granger és tucatnyi más egyéb ismert szereplő oldalán bejárhatjuk a jól ismert helyszíneket, ezáltal Roxfort termein keresztül, a Titkok kamráján át a Tiltott Rengetegig bezárólag.

A játékban az epikus történet alaposan kiforgatott, humorral gazdagon átitatott változatát ismerhetjük meg, miközben bájitalt főzhetünk, varázsigéket tanulhatunk meg, és találkozhatunk a történet legismertebb karaktereivel.

A Lego Harry Potter 1-4 természetesen felvonultatja a korábbi Lego-játékok minden sajátosságát, ezáltal hőseink oldalán rombolhatunk, építhetünk, harcolhatunk, számtalan ügyességi feladványon verekedhetjük át magunkat, mindezt pedig akár kooperatív módban, egy barátunk oldalán is kiélvezhetjük.

Lego Harry Potter 5-7

Miután a Lego Harry Potter 1-4-ben átélhettük a kis varázslótanonc történetének első négy esztendejét, itt az idő, hogy folytassuk a nagy kalandot, és megismerkedjünk Harry Potter egy sokkal felnőttesebb, ám ugyanolyan varázslatos, hovatovább izgalmas történetével is.

A Lego Harry Potter 5-7 ugyanis a népszerű könyv- és filmsorozat utolsó három epizódjának eseményeit dolgozza fel számunkra, így visszatérnek a képernyőre a jól ismert jelenetek, ellenfelek és szereplők, mind egy szálig a sorozattól megszokott őrült humor társaságában.

Merthogy a Lego Harry Potter 5-7 is arra törekszik, hogy folyamatosan mosolyt csaljon az arcunkra, ennek megfelelően a kis karakterek csetléseivel és botlásaival kísérve, az egyes események kiforgatásával és kifigurázásával fedezhetjük fel Harry Potter utolsó nagy kalandjait.

Akárcsak a korábbi epizódokban, úgy természetesen a Lego Harry Potter 5-7-ben is átvehetjük az irányítást az összes jól ismert szereplő felett, akciózhatunk, fejtörőket oldhatunk meg, akadályokat küzdhetünk le, varázsolhatunk, építhetünk, rombolhatunk, ügyeskedhetünk, gyűjtögethetünk, és az élményt a kooperatív módban akár másokkal is megoszthatjuk.

Legfrissebb hírek a(z) Lego Harry Potter Collection játékkal kapcsolatban