Lego Harry Potter 5-7

Kép a Lego Harry Potter 5-7 termékhez

1.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. november 02.

Platform: PC

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS3, XBOX 360

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. szeptember 25., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 1 db van raktáron!

A(z) Lego Harry Potter 5-7 leírása

Miután a Lego Harry Potter 1-4-ben átélhettük a kis varázslótanonc történetének első négy esztendejét, itt az idő, hogy folytassuk a nagy kalandot, és megismerkedjünk Harry Potter egy sokkal felnőttesebb, ám ugyanolyan varázslatos, hovatovább izgalmas történetével is.

A Lego Harry Potter 5-7 ugyanis a népszerű könyv- és filmsorozat utolsó három epizódjának eseményeit dolgozza fel számunkra, így visszatérnek a képernyőre a jól ismert jelenetek, ellenfelek és szereplők, mind egy szálig a sorozattól megszokott őrült humor társaságában.

Merthogy a Lego Harry Potter 5-7 is arra törekszik, hogy folyamatosan mosolyt csaljon az arcunkra, ennek megfelelően a kis karakterek csetléseivel és botlásaival kísérve, az egyes események kiforgatásával és kifigurázásával fedezhetjük fel Harry Potter utolsó nagy kalandjait.

Akárcsak a korábbi epizódokban, úgy természetesen a Lego Harry Potter 5-7-ben is átvehetjük az irányítást az összes jól ismert szereplő felett, akciózhatunk, fejtörőket oldhatunk meg, akadályokat küzdhetünk le, varázsolhatunk, építhetünk, rombolhatunk, ügyeskedhetünk, gyűjtögethetünk, és az élményt a kooperatív módban akár másokkal is megoszthatjuk.

Legfrissebb hírek a(z) Lego Harry Potter 5-7 játékkal kapcsolatban