Lego Batman 3: Beyond Gotham

Kép a Lego Batman 3: Beyond Gotham termékhez

5.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. november 02.

Platform: PS4

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, XBOX 360, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 02., kedd

A(z) Lego Batman 3: Beyond Gotham leírása

Brainiac, avagy a DC univerzum egyik legrettegettebb gonosztevője elhatározza, hogy világuralomra tör, amihez felállít egy olyan szuperbűnözőkből álló csapatot, amely igazán komoly fejtörést okoz még a Denevérembernek és jól ismert társainak is.

A Lego Batman 3: Beyond Gotham keretein belül így azt a feladatot kapjuk, hogy a népszerű Lego-sorozat legszebb hagyományaival a középpontban körbejárjuk Gotham városát, és megküzdjünk Brainiac félelmetes haderőivel, hogy eljuthassunk az egész problémát kiváltó legfőbb gonoszhoz.

A végeredmény egy vérbeli Lego-játék lett, amelyben leginkább Batman felett vehetjük át az irányítást, miközben felhasználhatjuk összes speciális kütyüjét, valamint high-tech felszerelését, de rajta kívül természetesen a DC univerzum szinte összes hősével harcba szállhatunk, így Csodanő, Flash, de akár még Superman oldalán is kipróbálhatjuk magunkat a pályákon.

A Lego Batman 3: Beyond Gotham egyébiránt az izgalmas és intenzív harcok mellett rengeteg kalandot, sok-sok ügyességi feladványt, legyőzendő akadályt, összegyűjthető alkatrészt, lerombolható és felépíthető objektumot, valamint a többjátékos szórakozás érdekében még kooperatív módot is tartogat számunkra.

Legfrissebb hírek a(z) Lego Batman 3: Beyond Gotham játékkal kapcsolatban