Lego Batman 2: DC Super Heroes

Kép a Lego Batman 2: DC Super Heroes termékhez

1.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. november 02.

Platform: PC

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS3, XBOX 360

A(z) Lego Batman 2: DC Super Heroes leírása

Az óriási sikereket elért Lego Batman folytatásában végre ismét átvehetjük az irányítást a DC univerzum egyik legismertebb maszkos igazságosztója, avagy a rettegett Denevérember felett annak érdekében, hogy Gotham City újra egy biztonságos és nyugodt környék lehessen.

Joker és bandája ugyanis újra hatalmas felfordulást idézett elő Gotham városában, sőt mi több, csatlakoztak hozzá a környék legnagyobb gazfickói is, így Lex Luthor, Madárijesztő, Rébusz, Harley Quinn és még megannyi gonosztevő, akik ellen természetesen Batman is társakkal veszi fel a kesztyűt.

Ennek köszönhetően a Lego Batman 2: DC Super Heroes keretein belül átvehetjük az irányítást Denevéremberünk mellett Superman, Zöld Lámpás, Csodanő, Robin és megannyi egyéb ismert szuperhős felett, akik egy halálosan komoly, a Lego-sorozat mintájára azonban mégis elképesztően humoros történetben veszik fel a kesztyűt ellenfeleikkel.

A Lego Batman 2: DC Super Heroes-ban a játékmenet során az akciózásra és a változatos fejtörőkre egyaránt nagy hangsúly terelődik, miközben építhetünk, rombolhatunk, gyűjtögethetünk, és mindezt akár kooperatív módban, egy barátunk oldalán is megtehetjük, méghozzá kortól-nemtől függetlenül.

Minimum gépigény

+ Pentium 4 2.4GHz
+ 1 GB RAM
+ 256 MB V-RAM
+ 4 GB HDD

Ajánlott gépigény

+ Core 2 Duo E6320 1.86GHz
+ 2 GB RAM
+ 512 MB V-RAM
+ 4 GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) Lego Batman 2: DC Super Heroes játékkal kapcsolatban