Left Alive

Kép a Left Alive termékhez

9.099 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. március 05.

Platform: PS4

Kiadó: Square Enix

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. december 07., kedd

A(z) Left Alive leírása

2127, Novo Slava. Szörnyű, eddig soha nem látott léptékű háború sújtja az emberiséget. A jövő küzdelmeiben a felfegyverkezett emberek mellett hatalmas gépóriások döntenek életről és halálról. Három túlélő azonban elhatározza, hogy megpróbál véget vetni a konfliktusnak.

A Left Alive egy vérbeli túlélőjáték a távoli Japánból, melyet az ottani iparág legismertebb szereplői alkottak, így Toshifumi Nabeshima (rendező, Armored Core-sorozat), Yoji Shinkawa (karakter tervező, Metal Gear-sorozat) és Takayuki Yanase (mech tervező, Ghost in the Shell: Arise, Xenoblade Chronicles X) állnak mögötte.

A játék három teljesen különböző karakter oldaláról mutatja meg a jövő háborújának borzalmait, miközben csak rajtunk múlik, hogy a szereplőkkel milyen harcmodort választunk, és milyen irányba lendítjük a történet fonalát.

A külső nézetes összecsapások során lehetőségünk nyílik a lopakodós játékok legszebb hagyományai előtt adózni, csendben leszedni az áldozatokat, csapdákat állítani és csendben közlekedni, de a gépek és a nagy tűzerejű fegyverek felhasználásával akár nyílt színi küzdelmek részeseivé is válhatunk.

Legfrissebb hírek a(z) Left Alive játékkal kapcsolatban