LEGO The Incredibles

Kép a LEGO The Incredibles termékhez

15.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. december 06.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) LEGO The Incredibles leírása

A LEGO-sorozat legújabb epizódja egy újabb nagysikerű animációs film, A Hihetetlen család jól ismert, mindemellett pedig rendkívül humoros kalandjait teszi elérhetővé számunkra interaktív, hovatovább legósított formában, így most akár te is átveheted az irányítást a Parr család felett.

A LEGO The Incredibles részeként Mr. Irdatlan, Nyúlányka, Szilánk, Fridzsiman és a két animációs filmből ismert legtöbb őrült karakter oldalán kalandozhatunk majd, hogy a LEGO kockákból újraalkotott helyszíneken gyermekkorunkat felidézve építsünk és romboljunk a kedves kis történet átélése során.

Bár a játék a két animációs film sztoriját állítja a középpontba, a LEGO The Incredibles alkotói gondoskodtak arról, hogy a memorizált pillanatokat hasfalrengető poénokkal kiegészülve élhessük át, amivel egy egészen sajátos végeredmény vár ránk.

A LEGO The Incredibles-ben ráadásul kalandjaink során kihasználhatjuk majd hőseink speciális képességeit, az egyes helyszíneken pedig a törés-zúzás mellett ügyeskedhetünk, akciózhatunk és gyűjtögethetünk, sőt mi több, mindezt akár 2 fős kooperatív módban is megtehetjük.

Legfrissebb hírek a(z) LEGO The Incredibles játékkal kapcsolatban