LEGO The Incredibles

Kép a LEGO The Incredibles termékhez

7.280 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. június 15.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. július 07., kedd

A(z) LEGO The Incredibles leírása

A LEGO-sorozat legújabb epizódja egy újabb nagysikerű animációs film, A Hihetetlen család jól ismert, mindemellett pedig rendkívül humoros kalandjait teszi elérhetővé számunkra interaktív, hovatovább legósított formában, így most akár te is átveheted az irányítást a Parr család felett.

A LEGO The Incredibles részeként Mr. Irdatlan, Nyúlányka, Szilánk, Fridzsiman és a két animációs filmből ismert legtöbb őrült karakter oldalán kalandozhatunk majd, hogy a LEGO kockákból újraalkotott helyszíneken gyermekkorunkat felidézve építsünk és romboljunk a kedves kis történet átélése során.

Bár a játék a két animációs film sztoriját állítja a középpontba, a LEGO The Incredibles alkotói gondoskodtak arról, hogy a memorizált pillanatokat hasfalrengető poénokkal kiegészülve élhessük át, amivel egy egészen sajátos végeredmény vár ránk.

A LEGO The Incredibles-ben ráadásul kalandjaink során kihasználhatjuk majd hőseink speciális képességeit, az egyes helyszíneken pedig a törés-zúzás mellett ügyeskedhetünk, akciózhatunk és gyűjtögethetünk, sőt mi több, mindezt akár 2 fős kooperatív módban is megtehetjük.

Legfrissebb hírek a(z) LEGO The Incredibles játékkal kapcsolatban