L.A. Noire

Kép a L.A. Noire termékhez

6.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 14.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Rockstar Games

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. június 18., kedd

A(z) L.A. Noire leírása

A GTA-sorozatot is megálmodó Rockstar felügyelete mellett készült L.A. Noire minden idők egyik legjobb interaktív krimi thrillere, mely az 1940-es években, Los Angeles városában játszódik, mely a második világháborút követően az alvilág egyik központjává változik.

Az utcákon mindennapos a bűnözés, a korrupció mindent maga alá temet, a drog- és fegyverkereskedelem általánossá válik, a gyilkossági statisztikák pedig az egekbe szöknek. A helyzet kilátástalannak tűnik, de a világháborút megjárt, és most a rendőrség kötelékében szolgáló Cole Phelps úgy határoz, hogy rendet tesz a metropoliszban.

A detektív bőrébe bújva az L.A. Noire-ban szabadon bejárhatjuk a korabeli Los Angeles-t, megismerkedhetünk a negyvenes évek jellegzetességeivel, ténylegesen összecsaphatunk a bűnbandákkal, miközben egy sor rejtélyes ügynek kell a végére járnunk, legyen szó akár egyszerű gyilkosságokról, zsarolásokról vagy gyújtogatásokról.

Az L.A. Noire mindezt rendkívüli részletességgel kínálja, ezáltal korabeli eszközökkel vizsgálhatjuk meg a helyszíneket, nyomokat gyűjthetünk, és kihallgathatjuk a gyanúsítottakat, akik olyan páratlan animációkat kaptak, hogy könnyedén megállapíthatjuk, ki hazudik és ki mond igazat.

Legfrissebb hírek a(z) L.A. Noire játékkal kapcsolatban