Knowledge is Power

Kép a Knowledge is Power termékhez

AKCIÓ! 5.789 Ft helyett
2.858 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. december 19.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. június 18., kedd

A(z) Knowledge is Power leírása

A Knowledge is Power egy vérbeli partijáték, amely a televíziós vetélkedők legszebb hagyományait és sajátosságait varázsolja a képernyőre kizárólag PlayStation 4 konzolon, melyet a PlayLink támogatásnak hála okostelefonoddal vagy táblagépeddel is irányíthatsz majd.

Miután párosítottad érintőképernyős készülékedet a konzollal, válassz a nyolc karakter közül, készíts magadról egy szelfit, és máris kezdődhet a vetélkedés, amihez akár öt barátod is csatlakozhat a képernyő előtt úgy, hogy mindenki a saját telefonjával vagy tabletjével irányítja a játékot.

Emiatt a Knowledge is Power egy igazi digitális társasjáték lett, amiben számtalan hagyományos kvízjáték mellett ügyességi kihívások sokasága is vár rád, amelyek gyakran gyorsaságodra, reflexeidre, de akár az érintőképernyő sajátosságaira is épülhetnek.

Sőt mi több, a Knowledge is Power-ben egy icipicit néha még csalhatunk is, ezáltal különféle power upokat vethetünk be annak érdekében, hogy lassítsuk barátainkat - hol trutyit kell takarítaniuk, hol a jégen ügyeskedni a válasz előtt -, de jól vigyázz, mert nem csak te tudsz borsot törni mások orra alá!