Knowledge is Power Decades

Kép a Knowledge is Power Decades termékhez

5.690 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 14.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Knowledge is Power Decades leírása

Máris megérkezett az egyik legkedveltebb PS4-exkluzív PlayLink játék, a Knowledge is Power folytatása, melyben újra egy igazi televíziós vetélkedőben képzelheted magad, ahol okostelefonod vagy táblagéped felhasználásával válaszolhatsz a legkülönfélébb kérdésekre.

A Knowledge is Power Decades ismét az általános tudásra épít, ezáltal az elmúlt 30-40 év popkultúrája és szórakoztatóipara kapta benne a központi szerepet a témaválasztás tekintetében, miközben újabb játékmódok és kihívások egész sorából válogathatunk magunknak.

A játékot egyszerre akár hatan is játszhatják egymás ellen, méghozzá eltérő témákhoz kapcsolódó környezetben, egyedi karakterekkel, akik közül a legkülönfélébb figurákat választhatod magadnak azért, hogy felmássz a tudás piramisának legtetejére.

Persze a Knowledge is Power Decades-ben a nyertes ezúttal sem biztos, hogy az lesz, aki a legjobban tudja a válaszokat, hiszen a Power Play lehetőségekkel egy sor akadályt állíthatunk ellenfeleink elé, ezáltal lezárhatjuk a másik képernyőjét, sőt akár el is némíthatjuk válaszaikat.

Legfrissebb hírek a(z) Knowledge is Power Decades játékkal kapcsolatban