Knack 2

Kép a Knack 2 termékhez

5.388 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. szeptember 06.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. február 19., kedd

A(z) Knack 2 leírása

Tovább folytatódik a PlayStation 4 kezdőcímeként megjelent Knack története, amelyben a Japan Studio jóvoltából egy újabb nagy kalandra indulhatunk hősünk oldalán, akivel meglepően gyakran kell majd alkalmaznunk a "többet ésszel, mint erővel" teóriát.

A Knack 2 ugyanis egy vérbeli akció-platformer lett, a maga összes szépségével és sokszínűségével egyetemben, ezáltal a nagy harcok és pofozkodások mellett lehetőségünk nyílik számtalan akadályt és fejtörőt is leküzdeni hol ügyességünkre, hol speciális képességeinkre támaszkodva, aminek részeként akár még a főszereplő méretét is megváltoztathatjuk.

Az első részhez mérten a Knack 2 minden eddiginél összetettebb feladatokkal bombáz majd minket a pályákon, ezáltal ügyességünkre, ritmusérzékünkre és reflexünkre egyaránt gyakran szükségünk lesz, de néha csak bele kell vetnünk magunkat a dolgok sűrűjébe, és addig pofozkodni, ameddig csak bírjuk szusszal.

A Knack 2 ráadásul ezt az élményt többjátékos módban is elérhetővé teszi számunkra, lévén a kooperatív lehetőség részeként egy barátunk oldalán szintén átverekedhetjük magunkat a pályákon, miközben együtt fejleszthetjük hőseinket, és együtt kereshetünk megoldást a problémákra.

Legfrissebb hírek a(z) Knack 2 játékkal kapcsolatban