Kingdom Hearts 3

Kép a Kingdom Hearts 3 termékhez

19.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. január 29.

Platform: PS4

Kiadó: Square Enix

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 20., péntek

A(z) Kingdom Hearts 3 leírása

A Kingdom Hearts 3 egy újabb különleges japán szerepjáték, mely a Square Enix által megálmodott, és leginkább a Final Fantasy-sorozatból ismert világot a Disney rajzfilmek univerzumaival ötvözte.

A játékban újra Sora bőrébe bújhatunk bele, aki az előző részekből ismert barátai oldalán most új világokkal és karakterekkel is találkozik, így itt lesz többek között a Toy Story, a Szörny Rt., a Hercules, a Jégvarázs és a Hős6os összes ismert szereplője és univerzuma.

A Kingdom Hearts 3 a korábbi epizódokhoz hasonlóan újfent ennek a különleges hibridvilágnak a megmentéséről szól majd, és miközben céljainkért küzdünk, a tonnányi fejtörő és mini-játék legyűrése, valamint hősünk folyamatos fejlesztése mellett rengeteg küzdelemből vehetjük majd ki a részünket.

A változatos és izgalmas történet felgöngyölítése mellett ugyanis a Kingdom Hearts 3-ban újfent a valós idejű csaták kapják a központi szerepet, ezáltal Sora irányításával számtalan fegyverrel, képességgel, kombóval és varázslattal állhatunk pályára a változatos ellenfelekkel szemben.

Legfrissebb hírek a(z) Kingdom Hearts 3 játékkal kapcsolatban