Killzone Shadow Fall

Kép a Killzone Shadow Fall termékhez

5.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2013. december 13.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 24., kedd

A(z) Killzone Shadow Fall leírása

Mintegy 30 évvel az előző rész eseményei után az ISA és a Helghast haderő szövetséget kötött egymással a béke érdekében. Ez a látszatbéke azonban annyira törékeny, hogy elegendő hozzá egy mindenre elszánt hős, aki úgy gondolja, hogy nincs ez rendben, így újra kirobbantja az évtizedek óta tartó háborút.

A Killzone Shadow Fall ebbe a háborúba ad nekünk betekintést, méghozzá egy elképesztően látványos és intenzív ütközeteket garantáló konzolos FPS képében, amelynek élménye meghatározta a PlayStation 3 konzolokat, most azonban PS4-en is tovább folytatódik a tradíció.

A játék a változatos történet felgöngyölítése mellett a folyamatos harcról szól majd, aminek során fedezékről-fedezékre haladva kell likvidálnunk a Helghast haderő tagjait, miközben változatos fegyverarzenálunk segítségével megküzdhetünk velük szemtől-szemben, de választhatjuk akár a kimértebb, lopakodáson alapuló technikákat is annak érdekében, hogy elérjük céljainkat.

Sőt mi több, a Killzone Shadow Fall-ban a sci-fi megközelítés miatt használhatunk majd drónokat, feltörhetjük a különféle biztonsági rendszereket, de csatasorba állíthatunk más futurisztikus berendezéseket is, melyeket nemcsak a tartalmas egyjátékos kampányban, hanem a még vadabb ütközeteket garantáló multiplayer módban egyaránt kamatoztathatunk.

Legfrissebb hírek a(z) Killzone Shadow Fall játékkal kapcsolatban