Just Sing

Kép a Just Sing termékhez

3.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. szeptember 08.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE, XBOX ONE

A(z) Just Sing leírása

Egy igazán jó parti-játékot keresel magadnak, amely garantáltan bármikor felvidít, feldobja a legunalmasabb házibulikat is, mindemellett pedig elindíthat énekesi karriered felé? Akkor ne is keresd tovább, mert megtaláltad a legjobbat!

A Just Sing ugyanis nem más, mint egy olyan ritmusjáték, amely azon túl, hogy beavat a karaoke rejtelmeibe, és lehetőséget ad arra, hogy a négy fal között kipróbáld hangi adottságaidat, közben egy szempillantás alatt egy vérbeli parti-kellék varázsolható belőle.

Sőt mi több, a Just Sing előnye, hogy nincs szükség hozzá drága mikrofonokra és egyéb kiegészítőkre, hiszen egy ingyenes társalkalmazással a telefonodat használhatod hozzá mikrofonként, miközben a kifejezetten magányos énekelgetésre szolgáló játékmódok mellett direkt házibulikhoz szánt lehetőségek is megtalálhatók benne, így például bármikor rögzítheted vele a legjobb produkciók kép- és hanganyagát.

A Just Sing ugyanakkor a tartalom tekintetében sem vall kudarcot, hiszen az örökzöld klasszikusok mellett korunk legismertebb előadóit és legnagyobb slágereit állítja a középpontba, így a The Cranberries vagy a Queen mellett találhatunk egy-egy dalt Rihannától, a One Direction-től, de még Justin Bieber-től is.

Legfrissebb hírek a(z) Just Sing játékkal kapcsolatban