Just Dance 2020

Kép a Just Dance 2020 termékhez

12.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. november 05.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Just Dance 2020 leírása

Idén is visszatért a ritmusjátékok koronázatlan királyának tekinthető Just Dance-sorozat, hogy 40 aktuális sláger segítségével hívja táncba a profikat és a kezdőket egyaránt, méghozzá rengeteg újdonság társaságában.

A Just Dance 2020 egy rendkívül sokoldalú, hosszabb távon is élvezetes játék, mely kihagyhatatlan eleme a legjobb házibuliknak, de amennyiben csak szeretnéd elsajátítani a táncolás művészetét, netán elégetnél némi kalóriát, akkor is kiváló választás lesz.

A játék vérbeli szórakozást kínál, teljesítsük a kihívásokat akár egyedül, akár a kooperatív módban, néhány barátunk oldalán, akikkel igazi táncpárbajokat is vívhatunk a képernyő előtt, sőt mi több, ha kisgyerek van a családban, a Just Dance 2020-ban még nekik dedikált játékmódot is találhatunk.

A beépített aktuális slágerek mellett a játék támogatja a Just Dance Unlimited szolgáltatást, amivel több mint félezer dalhoz kaphatunk hozzáférést, a legjobb azonban, hogy a Just Dance 2020-hoz nem kell külön kamera és egyéb kiegészítő, csak csatlakoztassuk okostelefonunkat a játékhoz, és indulhat a parti.