Jumanji: The Video Game

Kép a Jumanji: The Video Game termékhez

11.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. november 08.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Outright Games

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Jumanji: The Video Game leírása

Tetszett a mozifilm? Akkor itt az idő, hogy átvedd az irányítást valamelyik karakter felett, és egyedül vagy néhány barátod oldalán felvedd a harcot az ékkövekért, valamint természetesen Jumanji megmentéséért.

A kooperatív élményekre fókuszáló Jumanji: The Video Game keretein belül mindig csapatban indulhatsz neki a küzdelmeknek, akiket vagy a mesterséges intelligencia, vagy néhány barátod irányít majd, így sokkal nagyobb élmény lesz szembeszállni a fosztogatókkal, a halálos fenevadakkal vagy a csapdákkal.

Bújj bele te is Ruby, Mouse, Oberon professzor vagy Dr. Bravestone bőrébe, és kalandozz a változatos helyszíneken, melyek mindegyikét a mozifilm ihlette, így magas hegyek között, nagyvárosokban és természetesen dzsungelekben egyaránt változatos kihívásokat teljesíthetünk majd.

Sőt mi több, minél ügyesebbek vagyunk, minél több fosztogatót tanítunk móresre, és minél több drágakövet szerzünk vissza magunknak, annál több új fegyverrel, öltözettel és más egyéb extrával vértezhetjük fel hőseinket.

Legfrissebb hírek a(z) Jumanji: The Video Game játékkal kapcsolatban