Jagged Alliance: Rage!

Kép a Jagged Alliance: Rage! termékhez

8.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. december 06.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Jagged Alliance: Rage! leírása

Több évnyi kihagyás után egy újabb epizóddal gyarapodott a legendás Jagged Alliance-sorozat, mely a körökre osztott taktikai akció-stratégiák egyik legjobbikaként most egy drogháborútól sínylődő dzsungelvilágba repít el minket, ahol újra hadra kell fognunk veterán zsoldosainkat.

A Jagged Alliance: Rage!-ben kiválasztottakból álló elit alakulatunk aprólékos irányításával egy komplett hadsereggel szemben vehetjük fel a küzdelmet, ezáltal minden pályán folyamatos túlerő vár ránk, azonban a lopakodással és a csendes hadviseléssel így is felülemelkedhetünk ellenfeleinken.

Ezt a jelleget erősíti az is, hogy a Jagged Alliance: Rage! részeként minden karakter saját felszerelésekkel és tulajdonságokkal rendelkezik majd, így míg egyikük a távolsági fegyverek császára lesz, másikuk a lopakodás nagymestereként lesz hasznunkra, de ha pusztításra van szükségünk, akkor is tudunk majd kihez nyúlni.

A Jagged Alliance: Rage! minden téren modern megjelenéssel kínálja nekünk a legendás sorozat sokak által kedvelt és sajátos élményét, amit ráadásul akár kooperatív módban is lehetőségünk nyílik majd kipróbálni egy barátunk oldalán.

Legfrissebb hírek a(z) Jagged Alliance: Rage! játékkal kapcsolatban