Injustice 2 Legendary Edition

Kép a Injustice 2 Legendary Edition termékhez

8.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 29.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Injustice 2 Legendary Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Injustice 2 alapjáték
- 10 DLC karakter
- 5 premier skin
- ajándék fémtok és érme

Csatlakozz most te is a DC univerzum legnagyobb szuperhőseinek és szupergonoszainak küzdelméhez a Mortal Kombat fejlesztőinek legújabb árkád verekedős játékában, melyet most a Legendary Edition jóvoltából rengeteg extrával felszerelve szerezhetsz be magadnak.

Az Injustice 2-ben lehetőséged nyílik Batman, Flash, Superman, Madárijesztő vagy Gorilla Grodd bőrébe bújni egy őrült küzdelemben, mely a Mortal Kombat-sorozat sajátosságait felvonultatva elképesztően intenzív bunyókat tár eléd a DC univerzumból ismert helyszíneken.

A játékban minden egyes karakter egyéni képességekkel rendelkezik, és csak rajtad múlik majd, hogy mennyire ásod bele magad a hozzájuk kapcsolódó kombók sűrűjébe, de ha elég ügyes vagy, a fejleszthető hősök oldalán nemcsak egy izgalmas kampányt verekedhetsz végig, hanem a többjátékos módnak hála másokkal is összemérheted tudásodat.

Az Injustice 2 Legendary Edition ráadásul az alapjáték mellett a Season Pass-t, avagy a későbbiekben megjelent extra kiegészítőket is tartalmazza, melyekkel olyan harcosok és vendégkarakterek érkeztek, mint Hellboy, Black Manta vagy a Tini Nindzsa Teknőcök.

Legfrissebb hírek a(z) Injustice 2 Legendary Edition játékkal kapcsolatban