Immortal Unchained

Kép a Immortal Unchained termékhez

13.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. szeptember 07.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 20., péntek

A(z) Immortal Unchained leírása

Ha kedveled az olyan ultra-hardcore akció-szerepjátékokat, mint a Dark Souls-sorozat tagjai, akkor az Immortal: Unchained neked is nagy kedvenced lesz, hiszen ebben a játékban egy rendkívül sötét sci-fi világ vár rád, a From Software legendás alkotásának keményvonalas élményével.

Az Immortal: Unchained a kilenc világ legendáját meséli el, egy kataklizma következtében ugyanis az összes univerzum elpusztult, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy felfedezzük a romokba dőlt helyszíneket, kiderítsük a pusztulás sötét titkát, és megtudjuk, hogy kik is vagyunk valójában!

A The Witcher és a Killzone: Shadow Fall írói által jegyzett történet mellett persze a játékélmény is egy sor izgalmat rejt, félelmetes ellenfelek garmadáival és legendásan hírhedt főellenségekkel gyűlik majd meg a bajunk, miközban a csaták során egyedi képességekkel és fegyverek egész arzenáljával boldogulhatunk.

Az Immortal: Unchained egy igazi keményvonalas kaland, ahol elképesztően taktikus küzdelmek várnak rád, sőt mi több, minden egyes összecsapás a túlélésről szól majd. Te vajon képes vagy arra, hogy átéld ezt az őrült élményt?

Legfrissebb hírek a(z) Immortal Unchained játékkal kapcsolatban