Hitman 2

Kép a Hitman 2 termékhez

18.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 13.

Platform: PS4

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. március 26., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 1 db van raktáron!

A(z) Hitman 2 leírása

Újabb nagy kalandra indulhatunk a világ legismertebb bérgyilkosa, a 47-es ügynök oldalán, aki a Hitman 2 részeként a közvetlen előd nyomdokain haladva ismét körbejárja az egész világot, hogy a gyakran egzotikus helyszínek mindegyikén felkutassa célpontjait.

Hősünk ezúttal egy rejtélyes főgonosz, a Shadow Client nyomába ered, aki egy komplett milíciát irányít, melynek tagjai és vezetői világszerte elrejtőztek, de miközben körbejárjuk őket a vezér helyzetének kiderítése érdekében, az izgalmas küldetések mellett a 47-es ügynök sötét múltjára is fény derül.

A Hitman 2 a játékmenet terén ugyanazt az élményt kínálja, mint a közvetlen elődök, így hősünk az óriási pályákon álruhákba bújva, a lehető legdiszkrétebb módszerekkel, fegyverekkel és egyéb eszközökkel próbálja meg felderíteni aktuális célpontjait, közben pedig megtervezni, sőt kivitelezni a tökéletes bűntényt.

A játékban aktívan kihasználhatjuk környezetünket, de rengeteg fegyvert és álcát is bevethetünk majd, miközben minden egyes pályán milliónyi lehetőségünk nyílik arra, hogy mennyire piszkoljuk be a kezünket. Ha akarjuk, mindenkit kivégezhetünk, de arra is lehetőségünk nyílik majd, hogy úgy tegyük el láb alól a célszemélyt, hogy közben senkit sem takarítottunk el az útból.

Legfrissebb hírek a(z) Hitman 2 játékkal kapcsolatban