Hello Neighbor

Kép a Hello Neighbor termékhez

5.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. december 08.

Platform: PC

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Hello Neighbor leírása

A Hello Neighbor a lopakodós horrorjátékok legújabb generációját garantálja számodra, ami nem is annyira a rettegésre vagy a félelemkeltésre, sokkal inkább a folyamatos feszültségre épít, mindemellett pedig ügyességünkre és reflexeinkre alapoz.

A játékban az lesz a célunk, hogy belopózzunk a szomszéd lakásába annak érdekében, hogy fényt derítsünk sötét titkaira, azonban nem árt vigyázni, mert különös szomszédunk se nem süket, se nem vak, ha pedig egyszer észrevesz minket, a menekülés lesz az egyetlen út. Már amennyiben sikerül!

A Hello Neighbor igazi különlegességét azonban a szomszéd rendkívül fejlett mesterséges intelligenciája adja. A karakter ugyanis képes lesz folyamatosan tanulni, ezáltal soha nem tudunk kétszer ugyanott belopózni a házába anélkül, hogy ne várna ránk ott valami meglepetés, például egy csapda vagy éppen egy biztonsági kamera.

A játék a belső nézetes horrorkalandok sajátosságait vonultatja fel, ezáltal miközben felfedezzük szomszédunk házát, és megpróbálunk hatékonyan elbújni előle, rengeteg fejtörőt is meg kell oldanunk azért, hogy egyre közelebb és közelebb kerülhessünk a válaszhoz.

Legfrissebb hírek a(z) Hello Neighbor játékkal kapcsolatban