Heavy Rain + Beyond Two Souls Collection

Kép a Heavy Rain + Beyond Two Souls Collection termékhez

11.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. március 02.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. március 31., kedd

A(z) Heavy Rain + Beyond Two Souls Collection leírása

A Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection részeként most lehetőséged van egy csomagban begyűjteni PS4-re is az előző generáció legjobb PS3-exkluzívjai között számon tartott Heavy Rain és Beyont Two Souls című kalandokat, melyekkel garantáltan egy életre szóló élményt szerezhetsz magadnak.

Mindkét alkotást a nagyszerű Quantic Dream csapata készítette el, és nem elég, hogy az alkotók a PS4-es igényekhez igazították a játékok grafikáját, mindemellett még extra tartalmakat is hozzáadtak az alapokhoz annak érdekében, hogy azoknak a rajongóknak egyaránt érdemes legyen beszerezni ezt a csomagot, akik annak idején az eredeti műveket szintén ismerték.

A Heavy Rain berkein belül egyébiránt egy interaktív film, egy érzelmekkel és filozófiai gondolatokkal gazdagon átitatott kalandjáték vár ránk, a középpontban egy őrült gyilkossal, akinek felkutatásához nekünk is azonosulnunk kell az ő beteg gondolataival.

A Beyond Two Souls-ban hasonlóan mély pillanatok és megrázó élmények várnak ránk, a főszerepben Jodie Holmes, egy különös képességekkel megáldott lány megható történetével, melyet döntéseinkkel, mini-játékokkal, helyenként pedig csipetnyi akcióval is irányíthatunk.

Legfrissebb hírek a(z) Heavy Rain + Beyond Two Souls Collection játékkal kapcsolatban