Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Handball 17

Kép a Handball 17 termékhez

12.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. november 11.

Platform: PS4

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS3, XBOX ONE

A(z) Handball 17 leírása

A Handball 17 lehetőséget biztosít számodra, hogy videojátékos formában is megtapasztalhasd a kézilabdázás örömeit, mindezt elképesztően realisztikus szimuláció és páratlan tartalom társaságában.

A minden idők legjobb kézilabdás szimulátoraként emlegetett Handball 17 nemcsak a játékmenet tekintetében garantál majd elragadó élményeket számunkra, hanem a tartalom kapcsán is, lévén a játékban 82 csapat kapott helyet, méghozzá olyen ismert európai ligákból, mint a spanyol Liga ASOBAL, a német DKB Handball Bundesliga & 2. Handball-Bundesliga vagy a francia LIDL STARLIGUE és PROLIGUE.

A Handball 17 mindezen felül lehetőséget ad arra, hogy a látványos és valószerű ütközeteket ne csak egyedül, hanem barátaid oldalán is átélhesd majd a különféle online játékmódok által, de mindezen túl lehetőséged nyílik baráti mérkőzésekre, sőt mi több, saját karrier építésére egyaránt, de újra átélheted az aktuális szezon legnagyobb meccseit is kedvenc csapatod oldalán.