Halo Wars 2

Kép a Halo Wars 2 termékhez

4.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. február 21.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Microsoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 24., kedd

A(z) Halo Wars 2 leírása

Habár mindenki azt hitte, hogy az emberiség megmenekült, de fajunk váratlanul egy újabb, egy minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel találja szembe magát a Halo univerzumban. Mielőtt azonban bekövetkezne az apokalipszis, a Spirit of Fire csatahajó bátor legénysége megpróbálja a lehetetlent, és szembeszáll az új fenyegetéssel!

A Halo Wars 2-ben ennek az elkeseredett, a Halo 5 eseményei után játszódó küzdelemnek lehetünk a részesei, méghozzá a valós idejű stratégiák legszebb hagyományaival, amelyet ezúttal a Total War-sorozatot is jegyző The Creative Assembly legénysége fejlesztett tökélyre.

A játékban ezúttal is a legváltozatosabb Halo egységek, Warthogok, Skorpiók és Spártaiak irányításával léphetünk csatamezőre, miközben bázisokat építhetünk, saját hadsereget állíthatunk fel, és soha nem látott méretű csatákba bonyolódhatunk bele az izgalmas bevetéseket garantáló fordulatos kampányban.

A Halo Wars 2 a számtalan újdonság és az újgenerációs kinézet mellett ezúttal is könnyed és közérthető irányítást biztosít konzolon, amivel sokkal gördülékenyebbé váltak a többjátékos ütközetek, melyekben akár 3-3 csapat is farkasszemet nézhet egymással a harctéren.

Legfrissebb hírek a(z) Halo Wars 2 játékkal kapcsolatban