Halo Wars 2 Ultimate Edition

Kép a Halo Wars 2 Ultimate Edition termékhez

24.990 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. február 17.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Halo Wars 2 Ultimate Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Halo Wars 2 játékszoftver
- Halo Wars: Definitive Edition játékszoftver
- Season Pass
- Early Access
- Fémdoboz

Habár mindenki azt hitte, hogy az emberiség megmenekült, de fajunk váratlanul egy újabb, egy minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel találja szembe magát a Halo univerzumban. Mielőtt azonban bekövetkezne az apokalipszis, a Spirit of Fire csatahajó bátor legénysége megpróbálja a lehetetlent, és szembeszáll az új fenyegetéssel!

A Halo Wars 2-ben ennek az elkeseredett, a Halo 5 eseményei után játszódó küzdelemnek lehetünk a részesei, méghozzá a valós idejű stratégiák legszebb hagyományaival, amelyet ezúttal a Total War-sorozatot is jegyző The Creative Assembly legénysége fejlesztett tökélyre.

A játékban ezúttal is a legváltozatosabb Halo egységek, Warthogok, Skorpiók és Spártaiak irányításával léphetünk csatamezőre, miközben bázisokat építhetünk, saját hadsereget állíthatunk fel, és soha nem látott méretű csatákba bonyolódhatunk bele az izgalmas bevetéseket garantáló fordulatos kampányban.

A Halo Wars 2 a számtalan újdonság és az újgenerációs kinézet mellett ezúttal is könnyed és közérthető irányítást biztosít konzolon, amivel sokkal gördülékenyebbé váltak a többjátékos ütközetek, melyekben akár 3-3 csapat is farkasszemet nézhet egymással a harctéren.

Legfrissebb hírek a(z) Halo Wars 2 Ultimate Edition játékkal kapcsolatban