Halo 5: Guardians

Kép a Halo 5: Guardians termékhez

3.874 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. október 27.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Halo 5: Guardians leírása

Mintegy 8 hónappal a Halo 4 eseményei után a galaxis nagy nehezen helyre billentett békéje újra meginog, miután a gyarmatosított világokat váratlan támadás éri. Itt kezdődik el a Halo 5: Guardians története, amelyben Jameson Locke oldalán először meg kell találnunk azt, aki ebben a hatalmas káoszban békét hozhat a világra.

Ő nem más, mint Master Chief, a Halo-sorozat legendás alakja, akinek felkutatása nehezebb lesz, mint a kialakuló probléma megoldása, de miközben körbejárjuk a galaxist, és a szériában még soha nem látott világokat fedezünk fel, lassan körvonalazódni kezd előttünk a megoldás is.

A Halo 5: Guardians a korábbi epizódok sajátosságait gondolja tovább, ezáltal egy rendkívül intenzív sci-fi FPS-ben lehet részünk, amelyben a legkülönfélébb fegyverekkel, járművekkel és egyebekkel vehetjük fel a soha véget nem érő harcot az idegen létformákkal, emberi ésszel felfoghatatlanul különleges környezetben.

A vaskos egyjátékos kampány mellett a Halo 5: Guardians ezúttal is tartalmaz egy masszív multiplayer módot, amelyben egyszerre 24 fős ütközetekből vehetjük ki a részünket, de a kooperatív módban akár egy jó barátunk társaságában szintén belecsaphatunk a nagy csatározásokba.

Legfrissebb hírek a(z) Halo 5: Guardians játékkal kapcsolatban