Grid

Kép a Grid termékhez

4.959 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. október 11.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Codemasters

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. április 19., hétfő

A(z) Grid leírása

A Codemasters csapata GRID cím alatt hozza el a legendás TOCA-sorozat tizedik epizódját, melyben ismét a féktelen száguldás, a páratlan vezetési élmény és versenyhangulat kapták a központi szerepet, méghozzá elképesztő látvány és óriási tartalom társaságában.

Mindezt ráadásul elképesztő realizmussal, hiszen a GRID nemcsak a megjelenés tekintetében említhető a legjobbak között - hála az EGO Engine 3.0 képességeinek -, hanem azért is, mert az egész élményt az ismert autóversenyző, Fernando Alonso segítségével alkották meg a fejlesztők.

A valószerű versenyekhez ráadásul egy olyan különleges mesterséges intelligenciát állítottak össsze, mely Nemesis System név alatt annyire valószerű versenyhelyzeteket teremt, mintha valóban ott lennénk a pályán. Itt nincs csalás, nincs kivételezés, csak a valódi tudásod számít a küzdelmek során!

A GRID rengeteg játékmóddal, változatos egy- és többjátékos élményekkel kecsegtet nekünk, miközben a számtalan ismert versenypálya mellett egyenesen legendás járművek volánjai mögé pattanhatunk majd be, legyen szó akár luxuskategóriás sportkocsikról, akár izomautókról.

Legfrissebb hírek a(z) Grid játékkal kapcsolatban