GreedFall

Kép a GreedFall termékhez

15.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. szeptember 10.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. október 29., csütörtök

A(z) GreedFall leírása

A Bound by Flame és a The Technomancer után egy újabb különleges akció-szerepjátékkal próbálkoznak a Spiders fejlesztői, mely GreedFall címmel egy a 17. századi Európa által inspirált fantáziavilágba repít el minket a The Witcher-sorozathoz hasonló megoldások és élmények társaságában.

A GreedFall egy elvarázsolt szigetre kalauzolja a játékost, ahol megannyi rejtély felgöngyölítése mellett rengeteg legyőzésre váró szörnyeteg lakozik, így minél jobban belebonyolódunk a csodálatos tájak megismerésébe, annál inkább feltárulnak előttünk a kérdéses szigetvilág titkai.

A játékban a történet megismerése mellett nagy szerepet kaptak a döntéseink, melyek segítségével befolyásolhatjuk a sztori alakulását, miközben más telepesek, zsoldosok és szerencsevadászok mellett egyre félelmetesebb bestiák is megpróbálják majd megkeseríteni az életünket.

A GreedFall mindehhez tonnányi fő- és mellékküldetéssel szolgál majd, így csak te döntöd el, hogy a fő szál felgöngyölítése mellett mennyire ásod bele magadat a sziget apró-cseprő dolgaiba.

Legfrissebb hírek a(z) GreedFall játékkal kapcsolatban