Grand Theft Auto V (GTA 5)

Kép a Grand Theft Auto V (GTA 5) termékhez

8.255 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. március 27.

Platform: PS3

Kiadó: Rockstar Games

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX 360, XBOX ONE

A(z) Grand Theft Auto V (GTA 5) leírása

A GTA 5-ben a Rockstar legendás és elképesztően sikeres sorozatának eddigi legvadabb és legőrültebb kalandjai várnak rád, amelyben San Andreas államának egyik hatalmas városkájába, az óriási erdőségekkel és külterületekkel borított Los Santos-ba látogathatunk el.

A szabadon bejárható város minden eddiginél több feladatot, mellékes teendőt, valamint lehetőséget garantál arra, hogy megismerd az alvilág legmélyebb bugyrait, ahol a GTA V-ben ezúttal rögtön három igazán őrült karakter vár rád, akiket felváltva irányíthatsz majd Los Santos utcáin.

Ott lesz például Michael De Santa, a visszavonult bankrabló, aki elképesztő jómódban éli életét; Franklin Clinton, a piti kis autó tolvaj, aki profi versenyzőként hírhedt; végezetül pedig Trevor Philips, az őrült pszichopata, aki bárkit kérdés nélkül lepuffant, és pénzét kizárólag illegális ügyletekkel szerzi.

Ezt a három gazembert a GTA 5-ben most újra összehozza egymással a sors, hogy szövetségeseket találva megvalósítsák az évszázad bankrablását, amihez előbb mindhármuk oldalán sok-sok őrült küldetés árán vezet majd el az út, méghozzá rengeteg versennyel, rablással, fosztogatással, fenyegetéssel, autós üldözéssel és nem utolsó sorban fegyveres akciókkal.

A GTA V az utóbbi évek legjobb nyitott világú akciójátékaként ráadásul nem csak egyedül teszi felfedezhetővé Los Santos városát, hanem a GTA Online révén konkrétan egy második játékot is tartalmaz, amelyben mások oldalán, vagy más bandák ellen próbálhatjuk meg uralmunk alá hajtani a metropolisz virtuális alvilágát változatos multiplayer módokban.

Legfrissebb hírek a(z) Grand Theft Auto V (GTA 5) játékkal kapcsolatban