Gran Turismo Sport Day 1 Edition

Kép a Gran Turismo Sport Day 1 Edition termékhez

AKCIÓ! 13.235 Ft helyett
4.885 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 18.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. június 26., kedd

A(z) Gran Turismo Sport Day 1 Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Gran Turismo Sport játék
- Megjelenéscsomag-matricák
- Játékkredit 250 000 kredit)
- 60 PS4-avatár
- Versenysisak - króm (A játékban használható speciális krómozott sisak)

A Gran Turismo Sport részeként végre ismét lehetőséged nyílik átélni a PlayStation 4 exkluzivitásában a realisztikus autóversenyzés élményét, a Polyphony Digital legújabb szimulátorában ugyanis újfent minden a valószerű száguldásról szól majd, méghozzá a legvagányabb versenyautók és minden eddiginél sportosabb megközelítés társaságában.

Az autós szimulátorok legújabb generációját garantáló Gran Turismo Sport ugyanis a FIA, avagy a Nemzetközi Autósport Szövetség hivatalos támogatásával készült el, aminek köszönhetően jól ismert versenyek, kupák, bajnokságok, a legismertebb pályák, valamint valóban létező versenyautók várnak ránk.

A Gran Turismo Sport mindezt teljesen valószerű vezetési szimulációval és az autók viselkedésének makulátlan lemodellezésével, offline és online élményekkel ? köztük kampánnyal, valamint Arcade és Sports játékmódokkal ?, valamint az időjárás, illetve a nappalok és éjszakák dinamikus változásával a középpontban.

A hivatalos FIA licenc mellett a Gran Turismo Sport újabb kapukat nyit az e-sport irányába is, ezáltal a különféle online versenyek és események révén élethű futamokon indulhatsz és valódi rajongókra tehetsz szert, miközben megmérkőzhetsz a világ legjobbjaival is - sőt mi több, az élményt a PlayStation VR által a virtuális valóságban, soha nem látott realizmussal egyaránt megtapasztalhatod!

Legfrissebb hírek a(z) Gran Turismo Sport Day 1 Edition játékkal kapcsolatban