Gran Turismo Sport Spec 2

Kép a Gran Turismo Sport Spec 2 termékhez

9.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. november 15.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Gran Turismo Sport Spec 2 leírása

A Gran Turismo Sport Spec 2 tartalma:

Gran Turismo Sport alapjáték
frissítés, amivel megkapunk a jatékban elérhető 293 autóból 275-öt és 75 pályát
2,5 millió kezdő kredit
a 2018-as FIA Online Championship World Final esemény 10 legjobb autója

A Gran Turismo Sport részeként végre ismét lehetőséged nyílik átélni a PlayStation 4 exkluzivitásában a realisztikus autóversenyzés élményét, a Polyphony Digital legújabb szimulátorában ugyanis újfent minden a valószerű száguldásról szól majd, méghozzá a legvagányabb versenyautók és minden eddiginél sportosabb megközelítés társaságában.

Az autós szimulátorok legújabb generációját garantáló Gran Turismo Sport ugyanis a FIA, avagy a Nemzetközi Autósport Szövetség hivatalos támogatásával készült el, aminek köszönhetően jól ismert versenyek, kupák, bajnokságok, a legismertebb pályák, valamint 140 valóban létező versenyautó vár ránk.

A Gran Turismo Sport mindezt teljesen valószerű vezetési szimulációval és az autók viselkedésének makulátlan lemodellezésével, offline és online élményekkel - köztük kampánnyal, valamint Arcade és Sports játékmódokkal -, valamint az időjárás, illetve a nappalok és éjszakák dinamikus változásával a középpontban.

A hivatalos FIA licenc mellett a Gran Turismo Sport újabb kapukat nyit az e-sport irányába is, ezáltal a különféle online versenyek és események révén élethű futamokon indulhatsz és valódi rajongókra tehetsz szert, miközben megmérkőzhetsz a világ legjobbjaival is ? sőt mi több, az élményt a PlayStation VR által a virtuális valóságban, soha nem látott realizmussal egyaránt megtapasztalhatod!