God Of War 3 Remastered

Kép a God Of War 3 Remastered termékhez

5.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. július 15.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. január 23., szerda

A(z) God Of War 3 Remastered leírása

Most megszépült, ízig-vérig újgenerációs grafikával, a PlayStation 4 exkluzivitásában is lehetőséged van újra átélni Kratos, a legendás spártai harcos történetét a God of War 3 Remastered részeként.

Bár a megjelenés alaposan megváltozott, hogy minden téren megfeleljen a mai elvárásoknak, azonban a játékmeneten és a koncepción nem módosítottak a készítők, ezáltal a félelmetes Kratos még egyszer nekiiramodik, hogy összemérje tudását a rettegett görög istenekkel, illetve az általuk teremtett fenevadakkal.

A God of War 3 Remastered a valaha készült egyik legbrutálisabb és legintenzívebb hack and slash akciójáték, amelyben hősünk speciális fegyvereit, képességeit és kombóit kihasználva kell legyűrnünk a gyakran a görög mitológiából életre keltett fenevadakat, akik közül minél többet legyőzünk, annál magasabb szintre fejlődhetünk.

Kratos oldalán azonban nemcsak vad akciók várnak ránk, hanem rengeteg fejtörő is, amelyek során hol logikánkat és leleményességünket, hol ügyességünket kell kihasználnunk ahhoz, hogy átlendülhessünk az akadályokon, és az utolsó istennek is a fejére koppinthassunk.

Legfrissebb hírek a(z) God Of War 3 Remastered játékkal kapcsolatban