God Eater 3

Kép a God Eater 3 termékhez

19.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. február 08.

Platform: PS4

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. július 25., csütörtök

A(z) God Eater 3 leírása

Folytatással gazdagodott a God Eater-sorozat, melynek aktuális epizódja sem maradt meg a japánok kiváltságának, így az intenzív hack and slash akciókat őrült ázsiai kontextusban tálaló videojátékok kedvelői most egy újabb kedvencet illeszthetnek gyűjteményükbe.

A God Eater 3 a poszt-apokaliptikus Földön játszódik, ahol egy idegen életforma megjelenését követően a különleges lényeg megkezdték bolygónk bekebelezését. Ők lettek az Aragamik, akik kis híján kipusztították az egész emberiséget, de néhány bátor harcos sikeresen megtalálta a gyenge pontjukat, így új reménysugár gyúlt fajunk számára.

A God Arc fegyverek ugyanis elég erősek ahhoz, hogy szembeszálljanak a pusztító lényekkel, és magukba szívják az erejüket, de csak kevesen méltók arra, hogy forgassák ezeket. Ők lesznek a játék címét is ihlető God Eaterek!

A God Eater 3-ban saját fejleszthető harcosod oldalán csatlakozhatsz a hihetetlenül intenzív csatákba, miközben óriási és félelmetes lényekkel vívhatsz kínkeserves harcokat, felfedezve a poszt-apokaliptikus Földet, méghozzá egy zseniális történet társaságában.

Legfrissebb hírek a(z) God Eater 3 játékkal kapcsolatban