Ghost of Tsushima

Kép a Ghost of Tsushima termékhez

19.190 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. július 17.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. január 26., kedd

Ghost of Tsushima kiemelt információk

Előrendelői extra ajándékok!
Digitális mini soundtrack
Jin PS4 dinamikus téma
Jin avatár

Kép a Ghost of Tsushima termékhez

A(z) Ghost of Tsushima leírása

FIGYELEM: A játék hazánkban magyar felirattal jelenik meg!

Az inFamous-sorozatot jegyző Sucker Punch legújabb videojátékában egyenesen a japán történelemben tehetünk egy kirándulást, méghozzá egy nagy adag sötét fikció társaságában, a főszerepben egy intenzív harcokat kínáló hack and slash akciózással.

A Ghost of Tsushima története 1274-ben játszódik, amikor a Mongol Birodalom és Japán alaposan hajba kapnak egymással, miután előbbiek elfoglalják Tsushima szigetét. A konfliktus rendezéséhez szükség lesz az egyik utolsó élő szamurájra, azaz ránk, hogy egyszemélyes hadseregként vegyük fel a kesztyűt a támadókkal.

A játékban lehetőségünk nyílik megismerkedni a japán szamurájuk múltjával, testközelből sajátíthatjuk el hagyományaikat, miközben használatba vehetjük fegyvereiket, alkalmazhatjuk taktikáikat és a változatos megoldások alkalmazásával legyőzhetjük ellenfeleiket.

A Ghost of Tsushima sem a brutalitás, sem az intenzitás terén nem finomkodik, ezáltal páratlan alapossággal ismerhetjük meg belőle és alkalmazhatjuk a szamuráj harcmodort, miközben az ország múltjának és kultúrájának egy jelentős darabkájával is megismerkedhetünk.

Legfrissebb hírek a(z) Ghost of Tsushima játékkal kapcsolatban