Ghost Recon Wildlands

Kép a Ghost Recon Wildlands termékhez

9.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. március 07.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Ghost Recon Wildlands leírása

A Santa Blanca drogkartell szüntelen növekedésének és erőszakosságának következtében Bolívia a világ legnagyobb kokaintermesztő központjává válik. Mindezt a lakosság is érzi, hiszen az utcákon senki sincs biztonságban, az emberek félnek, de ami még ennél is rosszabb, hogy a bűnszervezet hatalma lassacskán túlnyúlik az ország határain túlra, ezáltal az Egyesült Államokba is.

Mikor a Santa Blanca alszervezetei megjelennek az USA államaiban, a kormány nem tétovázik sokáig: felfogad egy elit katonai egységet, a Szellemeket, hogy szivárogjanak be az országba, kutassák fel a drogkartell vezetőit és likvidálják őket, még mielőtt túl késő lenne.

A Ghost Recon Wildlands-ban ennek az elit egységnek a történetét ismerhetjük meg egy izgalmas és változatos kampányban, amelyben rengeteg különleges bevetést élhetünk át óriási, szabadon bejárható területeken, miközben megtapasztalhatjuk döntéseink súlyát, a maximális kötetlenséget, valamint a taktikai akciójátékok legújabb generációját.

A Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon Wildlands-ban minden küldetés kimenetelét te határozhatod meg! Együttműködhetsz a lakossággal, használhatsz járműveket, megbújhatsz a dzsungel mélyén, csendben felderítheted ellenfeleidet vagy vadul rájuk rúghatod az ajtót, de ne felejtsd el: minden döntésednek következményei lesznek!

A Ghost Recon Wildlands-ban korunk legmodernebb és legkülönfélébb katonai eszközeit és fegyvereit vetheted majd be a cél érdekében, miközben a kooperatív módban akár néhány barátod segítségével is teljesítheted a változatos küldetéseket.

Minimum gépigény

+ Intel Core i5-2400S 2.5 GHz / AMD FX-4320 4 GHz
+ NVIDIA GeForce GTX 660/GTX 750Ti/GTX 950/GTX 1050 / AMD HD 7870/R9 270X/R9 370X/RX 460
+ 6GB RAM

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i7-3770 3.5 GHz / AMD FX-8350 4 GHz
+ NVIDIA GeForce GTX 970/GTX 1060 / AMD R9 290X/R9 390/RX 480
+ 8GB RAM

Legfrissebb hírek a(z) Ghost Recon Wildlands játékkal kapcsolatban