Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Ghost Recon Wildlands Year 2 Gold Edition

Kép a Ghost Recon Wildlands Year 2 Gold Edition termékhez

12.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 16.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 23., péntek

A(z) Ghost Recon Wildlands Year 2 Gold Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Ghost Recon Wildlands alapjáték
Year 2 Pass teljes tartalma
Splinter Cell Pack (Sam Fisher kosztüm, Close-Quarters Combat mozdulat, egy új fegyvert és más felszerelések)
Operator Pack (U100 fegyver, JPC mellény, katonai póló)
6 Ghost War karakterosztály
8 Battle Crate láda
4 Spec Ops és 4 Ghost War láda

A Santa Blanca drogkartell szüntelen növekedésének és erőszakosságának következtében Bolívia a világ legnagyobb kokaintermesztő központjává válik. Mindezt a lakosság is érzi, hiszen az utcákon senki sincs biztonságban, az emberek félnek, de ami még ennél is rosszabb, hogy a bűnszervezet hatalma lassacskán túlnyúlik az ország határain túlra, ezáltal az Egyesült Államokba is.

Mikor a Santa Blanca alszervezetei megjelennek az USA államaiban, a kormány nem tétovázik sokáig: felfogad egy elit katonai egységet, a Szellemeket, hogy szivárogjanak be az országba, kutassák fel a drogkartell vezetőit és likvidálják őket, még mielőtt túl késő lenne.

A Ghost Recon Wildlands-ban ennek az elit egységnek a történetét ismerhetjük meg egy izgalmas és változatos kampányban, amelyben rengeteg különleges bevetést élhetünk át óriási, szabadon bejárható területeken, miközben megtapasztalhatjuk döntéseink súlyát, a maximális kötetlenséget, valamint a taktikai akciójátékok legújabb generációját.

A Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon Wildlands-ban minden küldetés kimenetelét te határozhatod meg! Együttműködhetsz a lakossággal, használhatsz járműveket, megbújhatsz a dzsungel mélyén, csendben felderítheted ellenfeleidet vagy vadul rájuk rúghatod az ajtót, de ne felejtsd el: minden döntésednek következményei lesznek!

A Ghost Recon Wildlands-ban korunk legmodernebb és legkülönfélébb katonai eszközeit és fegyvereit vetheted majd be a cél érdekében, miközben a kooperatív módban akár néhány barátod segítségével is teljesítheted a változatos küldetéseket.

Legfrissebb hírek a(z) Ghost Recon Wildlands Year 2 Gold Edition játékkal kapcsolatban