Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition

Kép a Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition termékhez

Besorolás alatt
az ár később lesz meghatározva

Megjelenés: 2019. október 04.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Előrendelhető, megjelenéskor azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. október 04., péntek

A(z) Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition leírása

A Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition tartalma:

Ghost Recon Breakpoint
Year 1 Pass
Deep State kaland
Transcendence kaland
3 kaszt korai megnyitása
Survivor csomag
Sacred Land csomag
Off-road csomag

Tovább folytatódik a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon-sorozat, mely a csapat alapú taktikus akciójátékok egyik koronázatlan királyaként megmutatja nekünk, hogy mivé alakult a világ a nagy sikert elért Ghost Recon Wildlands eseményei után.

A Ghost Recon Breakpoint-bam egy elit amerikai katonákból álló csapat, a Szellemek felett vehetjük majd át az irányítást, akik az ellenséges vonalak mögött ragadtak, méghozzá éppen a Skell Tech által uralt Auroa szigeten, ahol egykori bajtársunk, Cole D. Walker ezredes halálos gyilkológépekké alakítaná a Skell robotjait, hogy világuralomra törjön.

Bár a kapcsolat megszakadt a külvilággal, a Szellemek nagyon jól tudják, hogy mi a dolguk: elfogni az ezredest, és megakadályozni a gonosz tervet. Mindehhez egy óriási, változatos helyszíneket felvonultató, szabadon bejárható világ vár majd ránk, ahol számos frakcióval közösködhetünk a cél elérésének érdekében.

A játékmenet túlzottan nem változott, a Ghost Recon Breakpoint még mindig egy taktikai harcokra fókuszáló katonai TPS, melyben egyedül vagy kooperatív módban is teljesíthetjük a rengeteg fő- és mellékküldetést, miközben hőseink fejleszthetők és szabadon alakíthatók lesznek, és a kampány mellett rengeteg endgame tartalommal, PvP arénákkal, 4v4 elleni meccsekkel is elüthetjük majd velük az időnket.

Legfrissebb hírek a(z) Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition játékkal kapcsolatban