Friday the 13th The Game

Kép a Friday the 13th The Game termékhez

9.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 13.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Friday the 13th The Game leírása

A Friday the 13th The Game minden idők egyik legismertebb és legkegyetlenebb horrorfilmjének hivatalos játékadaptációja, amelyben most végre te is megtapasztalhatod, hogy milyen érzés Jason Voorhees bőrébe bújva ártatlanokat mészárolni a Crystal-tavi táborban.

A játékban lehetőségünk nyílik átélni a mozifilmekből ismert eseményeket a legkülönfélébb helyszíneken, miközben Jason oldalán különböző eszközök és módszerek használatával a lehető legkegyetlenebb kivégzéseket kivitelezhetjük majd.

Az őrült gyilkos mellett a Friday the 13th The Game-ben természetesen egy ártatlan áldozat szerepét is felvehetjük, ezáltal lehetőséget kapunk egyedül vagy mások oldalán felvenni a kesztyűt az őrjöngő Jasonnel szemben, noha ebben az esetben már az is nagy eredmény lesz, ha egyáltalán túléljük a találkozót.

A Friday the 13th The Game-ben a legendás Péntek 13-sorozat élményét ráadásul számtalan játékmódban ismerhetjük meg, miközben a készítők a jövőben folyamatosan szolgáltatják hozzá az újabb tartalmakat, így pályák, karakterek, fegyverek és újabb szabályrendszerek képében.

Legfrissebb hírek a(z) Friday the 13th The Game játékkal kapcsolatban