Frantics

Kép a Frantics termékhez

5.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 07.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. március 26., kedd

A(z) Frantics leírása

A Frantics egy bohókás mini-játék gyűjtemény, amely kizárólag PlayStation 4-re érkezett meg annak érdekében, hogy egyszerre akár négy játékost is szórakoztatni tudjon a PlayLink segítségével, ami lehetővé teszi, hogy a kihívásokat saját okostelefonunkkal hajtsuk végre.

A Frantics-ban megtalálható 15 mini-játék ráadásul maximálisan ki is használja az okostelefonok sajátosságait, főként az érintőképernyőt és a giroszkópokat, ezáltal hol rázással, hol döntögetéssel vagy ütögetéssel kell teljesítenünk vele az egyes feladatokat.

A játékban megtalálható kihívások között egyébiránt mindent megtalálhatunk, ami elengedhetetlen a szórakozáshoz! Legyen szó hagyományos versenyekről, ügyességi vetélkedőkről, stratégiát igénylő küzdelmekről vagy éppen akcióban dúslakodó harcokról.

Nem árt azonban vigyázni, mert a Frantics-ban egy ravasz róka is szerepet kapott, aki folyamatosan megkísérti a játékosokat ? akár még téged is ?, hogy csalással szabotáljuk vagy gátoljuk ellenfeleinket, melyekkel alaposan megnövelhetjük győzelmi esélyeinket, de csak óvatosan, mert a ravaszdi könnyen bajba is sodorhat minket ezzel.

Legfrissebb hírek a(z) Frantics játékkal kapcsolatban