Forza Horizon 4

Kép a Forza Horizon 4 termékhez

18.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 02.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Microsoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. április 25., csütörtök

A(z) Forza Horizon 4 leírása

A Forza Horizon 4 elhozza közénk az árkád autós versenyjátékok legújabb generációját, aminek részeként az Egyesült Királyság legszebb részein száguldozhatunk nagyokat, miközben a több mint 450 autóval tavasszal, nyáron, ősszel és télen is próbára tehetjük tudásunkat.

Az egyik legnagyobb újdonság ugyanis a Forza Horizon 4-ben az évszakok megjelenése és folyamatos változása lesz, így versenyjátékban soha nem volt még annyira csodálatos a havas tájak, az ébredő természet vagy a sárguló levelek látványa, sőt mi több, mindez nemcsak a látvány szempontjából lesz nagyon fontos, hanem a versenykörülmények miatt is.

A Forza Horizon 4 hiába lesz ugyanis egy árkád versenyjáték, ez csak az autók irányításában érhető tetten, közben mindegyikük viselkedése eltér majd esős, sáros, havas vagy száraz útszakaszokon, miközben a féktelen száguldást nemcsak egyedül, hanem mások társaságában is megtapasztalhatjuk.

A rendkívül masszív egyjátékos élmények mellett ugyanis a Forza Horizon 4 jelentős mértékben épít a multis lehetőségekre, így legyen szó akár kompetitív küzdelmekről, akár kooperatív élményekről, itt garantáltan minden autóbolond megtalálja majd a számításait.

Legfrissebb hírek a(z) Forza Horizon 4 játékkal kapcsolatban