Fortnite: Deep Freeze Bundle

Kép a Fortnite: Deep Freeze Bundle termékhez

9.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 16.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

A(z) Fortnite: Deep Freeze Bundle leírása

FONTOS: A csomag lemezt nem tartalmaz, kizárólag letöltőkódot! Használatához folyamatos, aktív internetkapcsolat szükséges.

A CSOMAG TARTALMA:

Frostbite Outfit
Cold Front Glider
Chill-Axe Pickaxe
Freezing Point Back Bling
1000 V-Bucks.

A Fortnite a Gears of War-sorozatot is megálmodott Epic Games legújabb akciójátéka, amelyben a vad küzdelmek, valamint a folyamatos fejlődés és craftolás keverednek a túlélésre kiélezett alkotások izgalmaival.

A játék olyan, mintha a legendás Gears of War pergős akciózását ötvöztük volna a DayZ túlélésre kiélezett élményével, valamint a Minecraft építkezésre és fejlődésre megálmodott tulajdonságaival, végül pedig megfűszereztük volna ezt az egészet rajzfilmes grafikával, valamint változatos és fejleszthető karakterekkel.

A Fortnite ugyanis egy összetett, ámde annál élvezetesebb túlélő játék, amelyben választott harcosaink oldalán fel kell húznunk saját bázisunkat, amelynek falai között nyugodtan fejlődhetünk, craftolhatunk és felkészülhetünk a következő küldetésre, melyeket minden esetben vérszomjas zombik nehezítenek majd.

A Fortnite legnagyobb és legismertebb élményét azonban mégis a Battle Royale móka adja, mely a PUBG mintájára egyszerre 100 mindenre elszánt játékost ereszt össze a pályán, akik különféle fegyverekkel, folyamatos építkezéssel és rombolással küzdenek egymás ellen, de a végén csak egy győztes születhet.

Legfrissebb hírek a(z) Fortnite: Deep Freeze Bundle játékkal kapcsolatban