Final Fantasy X X-2 HD Remaster

Kép a Final Fantasy X X-2 HD Remaster termékhez

4.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. június 14.

Platform: PS4

Kiadó: Square Enix

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. június 27., szerda

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Final Fantasy X X-2 HD Remaster leírása

A Final Fantasy X X-2 HD Remaster végre lehetőséget biztosít arra, hogy PlayStation 4-en is átélhessük a PlayStation 2-es korszak két legjobb japán szerepjátékát, avagy a népszerű sorozat két legerősebb tagjaként ismert Final Fantasy X-et és Final Fantasy X-2-t.

Mindezt ráadásul remaszterizált változatban, teljes egészében a mai követelményekhez igazított grafika, irányítás és élmények társaságában, a középpontban Tidus, a tinédzser hős történetével, aki Spira csodálatos fantáziavilágában egy drámai, megható és egyben izgalmas sztorival kecsegtet számunkra.

A Final Fantasy X X-2 HD Remaster a sorozat többi tagjához hasonlósan a különlegesen elragadó és szabadon felfedezhető fantáziavilág mellett döntéseinkkel irányítható történetet, és a különleges harcrendszernek hála számtalan különleges és taktikus ütközetet garantál majd számunkra.

Kalandjaink során ráadásul rengeteg mellékes teendő révén fedezhetjük fel Spira világát, miközben fejleszthetjük hősünket, új felszereléseket és fegyvereket adhatunk neki, sőt folyamatosan új embereket ismerhetünk meg, amivel rengeteg új barátra és szövetségesre, de ellenségekre is szert tehetünk.

Legfrissebb hírek a(z) Final Fantasy X X-2 HD Remaster játékkal kapcsolatban