Fifa 16

Kép a Fifa 16 termékhez

4.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. szeptember 25.

Platform: PS4

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS3, XBOX 360, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. április 29., hétfő

A(z) Fifa 16 leírása

A FIFA 16 az EA Sports népszerű focis játékának első olyan epizódja, amelyben lehetőségünk nyílik női focistákkal is pályára lépni, ezáltal Anglia, az Egyesült Államok vagy éppen Kanada legjobb női válogatottjával is lezavarhatunk néhány izgalmas küzdelmet.

Persze nem ez az egyetlen dolog, amelyben a FIFA 16 fejlődést tudott felmutatni elődjéhez mérten, hiszen minden eddiginél nagyobb tartalom - több mint 600 licencelt csapat, közel 80 stadion -, valamint a finomított játékmenetnek köszönhetően hihetetlen realizmus is vár majd ránk.

A FIFA 16 ismét a karrier módban vonultatja fel a legtöbb frissítést, ezáltal megjelentek a szezonok előtti barátságot mérkőzések, lényegesen közérthetőbbé vált a betanító mód, a mesterséges intelligencia fejlődésének hála pedig sokkal valószerűbben reagálnak majd a helyzetekre a kapusok, de az egyes játékosokat is.

Természetesen érte némi változás a FIFA Ultimate Team játékmódot is, amelynek átalakult a menüje, a kártyák új dizájnt kaptak, hovatovább egy új játékmóddal egyaránt gazdagodott a felhozatal, miközben a multiplayer sem maradt érintetlenül, így a másokkal vívott mérkőzések minden korábbinál stabilabbá, változatosabbá és életszerűbbé váltak.

Legfrissebb hírek a(z) Fifa 16 játékkal kapcsolatban