Fernbus Simulator

Kép a Fernbus Simulator termékhez

3.165 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. június 23.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Fernbus Simulator leírása

A Fernbus Simulator a világ valaha készült legjobb és legrealisztikusabb busz szimulátora, amelynek keretein belül nem egy városban kell teljesítenünk a kijelölt útvonalakat, lévén a távolsági buszozás örömeit ismerhetjük meg benne - méghozzá maximális realizmus társaságában.

A Fernbus Simulator ehhez több mint 2000 kilométernyi útszakaszt, valamint Németország több mint negyven városát állítja a középpontba, így többek között Berlint, Hamburgot, Münchent, Kölnt vagy Frankfurtot is megnézhetjük majd a nagy buszozások során.

A játékban a Flixbus-szal történt együttműködés értelmében szinte egész Németországot körbejárhatjuk, méghozzá a MAN gyártó legismertebb és legjobb buszaival, amelyek nemcsak külső és belső megjelenésüket tekintve, hanem tulajdonságaik kapcsán is élethű modellezést kaptak.

Ismerd meg te is a buszsofőrök életét és munkáját, teljesítsd a menetidőket, fedezd fel Németország legcsodálatosabb tájait és városait, miközben megtapasztalhatod a távolsági buszozás élményét - magyar felirattal is!