Fernbus Simulator Platinum Edition

Kép a Fernbus Simulator Platinum Edition termékhez

4.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. május 20.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Fernbus Simulator Platinum Edition leírása

Megérkezett a nagy sikert elért Fernbus Coach Simulator minden eddiginél nagyobb tartalommal ellátott különleges kiadása, aminek jóvoltából több jármű, város és kihívás társaságában élvezhetjük a távolsági buszozás örömeit.

Merthogy a Fernbus Coach Simulator Platinum Edition egy vérbeli buszszimulátor, melyben több mint 20 ezer kilométernyi valós úthálózaton keresztül negyvennél is több nagyvárost fedezhetünk fel, sőt mi több, ebben a kiadásban akár még a Balti-tenger partvidékére is elvihetjük az utasokat.

A játékban olyan távolsági buszok felett vehetjük át az irányítást páratlan realizmus mellett, mint a MAN Lion's Coach, a MAN Comfort Class HD vagy a Neoplan Skyliner, miközben bármelyiket is választjük, dolgunkat nemcsak a feladatok és a forgalom, hanem az időjárás, és a napszakváltozás is megnehezítheti.

Sőt mi több, a maximális szimuláció érdekében a Fernbus Simulator Platinum Edition-ben vezetés közben még rádiót is hallgathatunk - licencelt zenékkel a főszerepben -, de közlekedési híreket, sőt időjárási előrejelzést is kapunk, hogy minél jobban beleélhessük magunkat a sofőrködésbe.