Farming Simulator 19

Kép a Farming Simulator 19 termékhez

5.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 20.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. október 24., csütörtök

A(z) Farming Simulator 19 leírása

FONTOS: A Farming Simulator 19 hazánkban MAGYAR FELIRATTAL érhető el!

A mezőgazdasági és traktoros szimulátorok nagyágyúja visszatért, hogy idén is megmutassa nekünk, milyen változatos teendők várnak egy gazdára, ha úgy dönt, hogy földművelésből és álattenyésztésből szeretne megélni.

A Farming Simulator 19 a műfaj egyik, ha nem a legrealisztikusabb szimulátora, mely idén végre nemcsak a tartalom, hanem a megjelenés terén is elképesztő látványt kínál a vadonatúj grafikus motor jóvoltából, amivel az élmény mellett végre a környezet és a gépek kidolgozottsága is szintet léphetett.

Természetesen a tartalom tekintetében sem hagy majd cserben minket a játék! Virtuális farmunkon ugyanis olyan gyártók traktorjait és egyéb mezőgazdasági gépeit vehetjük irányításunk alá, mint a Fendt, a Massey Fergusson, a Valtra, a New Holland vagy a Krone, de most első alkalommal a John Deere gépei is bekerültek a felhozatalba.

A Farming Simulator 19 természetesen ezúttal sem kíván majd tőlünk lehetetlent, csak legyen egy tanyánk, néhány traktorunk, kombájnunk, műveljük meg a földet, gondozzuk a növényeket, arassuk le a termést, adjuk el vagy etessük belőle állatainkat, vegyünk új eszközöket és váljunk mi a világ legnagyobb gazdálkodójává.

Legfrissebb hírek a(z) Farming Simulator 19 játékkal kapcsolatban