Farming Simulator 17

Kép a Farming Simulator 17 termékhez

1.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. október 25.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. december 15., szombat

A(z) Farming Simulator 17 leírása

A Farming Simulator 17-ben most te is megtapasztalhatod, hogy milyen nehéz életük van manapság a gazdáknak, akik reggeltől-estig a földeken dolgoznak azért, hogy mi ehessünk. Hogy honnan jön a tej? Miből lesz a kenyér? Mennyi teendő van addig, amíg a kukorica learathatóvá válik? Egyáltalán miként zajlik a szántás, vetés és aratás?

Erre a sok kérdésre mind-mind választ ad a Farming Simulator 17, amely nevéhez méltóan egy rendkívül összetett szimulátorként, lehetőséget ad arra, hogy belekóstoljunk a növénytermesztés és az állattenyésztés mellett immáron a favágás örömeibe is, de a traktorozás és a különféle mezőgazdasági gépek irányításán túl farmunk fejlesztéséről, valamint menedzseléséről egyaránt nekünk kell gondoskodni.

A Farming Simulator 17-ben száznál is több mezőgazdasági járművet, és a legkülönfélébb kiegészítőiket vehetjük irányításunk alá olyan neves gyártóktól, mint a Valtra, a Fendt vagy a Challenger. Mindehhez egy kellemesen összetett és élvezhető játékélmény társul egy óriási, nyitott világgal, valamint a virtuális traktorozás élményének legmagasabb szintjével.

Sőt mi több, a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy a multiplayer módnak köszönhetően ezt az élményt másokkal is megoszthassuk, illetve a mod-támogatásnak hála a későbbiekben korlátlan mennyiségű rajongói extra tartalmat és kiegészítőt tölthessünk le hozzá teljesen ingyen.

Az előrendelők digitális kód formájában ráadásul két extra traktorhoz is hozzájuthatnak, amelyek a Valtra T Series Cow Edition és a Challenger MT800E Field Python lesznek.

Legfrissebb hírek a(z) Farming Simulator 17 játékkal kapcsolatban